menu Who is Alice
Share

Wie stapt er uit de limousine? En waarom is iedereen in gala op woensdagavond in de Lievekamp te Oss? De crew van de internationale speelfilm Who is Alice komt in De Lievekamp een ‘award-uitreiking’ filmen! Ruim 200 figuranten kunnen opnamen bijwonen en ervaren hoe het is op de set van een echte speelfilm, met als dresscode gala. Dat het om een komediefilm gaat, wordt nog extra benadrukt: Voor alle figuranten is er een exclusief en besloten optreden van Paul Smit en Guido Weijers, die ook het creatieve brein zijn achter de film.

De film gaat over geluk, filosofie en spiritualiteit en is naar een idee van filosoof Paul Smit. Cabaretier Guido Weijers, met wie hij intensief samenwerkt en bevriend is, heeft meegeschreven aan het script en adviseert in de productie. “Het is prachtig om mee te werken aan deze film. Paul heeft een waanzinnig script neergelegd. De film is filosofisch, intelligent, verwarrend, maar vooral heel erg grappig! Het is een feest om met zo’n gedreven crew deze film te maken!”, aldus Weijers.

Who is Alice komt uit in december 2016. De distributie is geheel digitaal. Hoewel er al honderden figuranten voor de bijzondere opname op 11 mei in Oss zijn aangemeld, is er nog ruimte voor extra aanmeldingen. Wil je meedoen? Voor aanmelden en meer informatie over dit event kunnen geïnteresseerden mailen naar jacklin@alicethemovie.com.

Voor meer informatie over de film, persfoto’s of perstoegang tijdens het event van de opname op woensdag 11 mei in Oss, kun je contact opnemen met Jacklin Goverde via jacklin@alicethemovie.com.

Whoisalice-6371

Whoisalice-6527

Whoisalice-6633

Back to previous page